Двох неповнолітніх втікачів з Южноукраїнська розшукали в столиці

Правоохоронці встановили місцезнаходження розшукуваних та повернули їх додому. Нині з хлопцями все добре, протиправних дій відносно них скоєно не було.

Повідомлення про зникнення двох хлопців 15 та 16 років надійшло до чергової частини відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління вдень 3 вересня від вихователя одного із навчальних закладів м. Южноукраїнськ.

Зі слів заявниці, упродовж декількох діб хлопці були відсутні на території навчального закладу. Де вони можуть перебувати інформації не було.

На розшук зниклих одразу був задіяний увесь особовий склад відділення поліції.

У результаті низки проведених оперативно-розшукових заходів співробітники райуправління поліції спільно з оперативниками карного розшуку обласного главку поліції встановили, що всі ці дні хлопці перебували у Києві.

Поліцейські зʼясували, що молодший із хлопців вирішив відвідати сестру в столиці, другий поїхав, аби жити та працювати.

З неповнолітніми правоохоронці провели профілактичні бесіди, зосередивши увагу на негативних наслідках, до яких може призвести така поведінка.

Поліція вкотре закликає батьків та опікунів слідкувати та бути уважними до своїх дітей і вихованців, цікавитися їхнім дозвіллям та проблемами, будувати довірливі та дружні стосунки з дітьми, аби вони не потрапляли у ситуації, де їм може загрожувати небезпека.