За добу на Миколаївщині ліквідовано 18 пожеж

Протягом 25 та в ніч на 26 вересня підрозділами Миколаївського гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ліквідовано 18 пожеж.

До гасіння сухої рослинності, сміття на відкритих територіях залучались пожежно-рятувальні частини в Шевченківській, Воскресенській територіальних громадах Миколаївського району, Баштанській ТГ Баштанського району, Синюхино-Брідській, Первомайській, Кривоозерській ТГ Первомайського району та у м. Миколаєві.

В житловому секторі теж дещо “підгоріло” минулої доби. Рятувальники ліквідовували пожежі господарчих споруд, сінника з сіном у м. Снігурівка, с. Велідарівка Єланецької ТГ Вознесенського району, с. Висунськ Березнегуватської ТГ Баштанського району, с. Криве Озеро Кривоозерської ТГ Первомайського району, с. Воскресенське Воскресенської ТГ Миколаївського району. Від вогню вдалось врятувати 4 житлових будинки, 7 споруд господарчого призначення, літню кухню та гараж.

Загальна площа, яку пройшов вогонь склала 8,4 га. Від ДСНС працювали 60 співробітників, 15 одиниць техніки, відділення місцевих пожежних охорон “Тридуби”, “Синюхин Брід”, “Шевченкове”. В окремих випадках допомагали з підвозом води фермерські та приватні підприємства.