Нові жертви Турбінної вулиці

Нові жертви Турбінної вулиці

Раніше СВІДОК.info вже показував життя двох найбільш проблемних миколаївських вулиць: Турбінної та Новозаводської. І якщо Новозаводська ще проїзна, то те, що відбувається на Турбінній, ніякими словами не передати. На її капітальний ремонт грошей у міста немає. А представники порту та стивідорних компаній, які здійснюють перевезення цією вулицею, як і очікувалось, проігнорували прохання депутатської комісії про допомогу. Таким чином вирішення цієї проблеми ні на йоту не просунулось вперед. Здоровенні ями на Турбінній як були, так і лишились, відкриті люки як зіяли, так і зіяють мов провалля. Навіть косметичного ремонту Турбінна не бачила. І цьому немає ради. Про це вже котре говорив на комісії начальник сектору безепеки дорожнього руху Денис Котєньов. Радше - благав. Більше того, його перестороги, продовжують справджуватись.

Денис Котєньов

"В нас була ситуація. Водій вантажівки втратив пару коліс та заблокував рух по вулиці Турбінній на 4 години. Ми вимушені були блокувати та регулювати цю вулицю. Ще хочу наголосити. Наближається зимовий період, нас засипе снігом. Там буде ожеледь і ділянка буде непроїзною. Це може бути причиною дтп, за які потім прийдеться нести матеріальну відповідальність. Якщо ви не можете відремонтувати дорогу, то закривайте її і назначайте іншу дорогу, по якій має рухатись великовантажний транспорт".

Її можна зробити проїзною, - завірив депутат Сергій Шульгач. До того часу, коли вирішиться питання капітального ремонту Турбінної, він запропонував  використати технологію нівелювання дорожнього покриття за допомогою трактора-грейдера. Таким чином, за його словами, можна буде забезпечити рух транспорту. Але для цього теж потрібні чималі кошти. Тож депутати транспортної комісії звернулись до департаменту ЖКГ профінансувати проведення цих робіт.
А поки це лише розмови. А вулиця Турбінна продовжує забирати душі вантажівок у свої бездонні люки. І розплачуватись за це приходиться місту. 

 

Олег Дорош