Депутати дали добро на продовження аренди соціальному торговому комплексу поблизу ринку "Колос"

Депутати дали добро на продовження аренди соціальному торговому комплексу поблизу ринку "Колос"

Депутати комісії з питань містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин підтримали рішення продовжити аренду Соціальному торговому комплексу, де реалізують дешеву молочну продукцію, на три роки. Він існує поблизу ринку "Колос" вже довгий час і торгують там переважно люди з найближчих сіл. Раніше СВІДОК.info  повідомляв про суперечки, які розгорілись навколо цього об'єкту на минулій комісії. Нагадаємо, що тоді депутати "Опозиційного блоку" у повному складі відмовились голосувати за продовження аренди торговому комплексу. Таким чином питання провалили адже воно не набрало потрібної кількості голосів. Тоді така незрозуміла вибірковість викликала здивування навіть у колег депутатів з інших фракцій. 

Цього разу всі представники "Опозиційного блоку" в земельній комісії були відсутні. Таким чином Оксана Ричагова - адміністратор соціального торгового комплексу, отримала в свої руки просто таки карт-бланш.

Оксана Ричагова

Депутати земельної комісії підтримали продовження аренди і не на один рік, а на три. Ініціатором такого рішення виступив депутат Анатолій Петров 

"Якби всі приватні підприємці так виконували умови договору, як Ричагова. Я думаю, їй можна зробити виняток і продовжити не на рік, а на три роки"

Але радіти такому рішенню жінці ще зарано, адже попереду сесія миколаївської міськради де і розглядатимуть це питання. А там без "Опозиційного блоку", який ставить палиці в колеса дешевій молочці, навряд обійдеться.