Депутати вимагають закрити «наливайку» на Другому КП

Депутати вимагають закрити «наливайку» на Другому КП

Ось так ідилічно розпочинається ранок у місцевих алкоголіків кожного дня. А закінчується щовечора там же, тільки вже не в такому бадьорому стані. Історію цієї "легендарної" "наливайки" знає кожен з мешканців Лісків, не тільки 2 КП. Адже ходять сюди любителі оковитої з усієї округи. А розташована ця будочка, акурат на маршрутній зупинці. Тому побачити тут "розніжені" від алкоголю, напівсвідомі тіла не рідкість, а закономірність. Щоправда зробити з цією "наливайкою" нічого не можуть.

Про це бідкались депутати різних комісій і навіть адміністрація Заводського району. Чомусь коли "раптово" приїжджає перевірка, будка перестає працювати. Тому і зафіксувати факт продажу алкоголю не можуть. А до всього цього договір аренди цього торговельного павільйону діє до 2017 року. Депутат земельної комісії Анатолій Петров запропонував достроково розірвати угоду з недбайливим підприємцем та ліквідувати "наливайку".

А.П.:Мою пропозицію прошу підтримати. Багаточисленні скарги мешканців 2 КП, військовослужбовців. Вони вимагають, щоб цю "наливайку" прибрали. Крім того, вони загородились сіткою. І це незважаючи на те, що їм більше не виділено там землі. Вони відгородились сіткою, щоб ніхто їх не бачив і продовжують торгувати самогоном. Пропоную договір аренди від 17 червня 2015 року достроков розірвати.
 

Таку пропозицію підтримали майже всі депутати земельної комісії. Лише один утримався. Таким чином питання про ліквідацію "наливайки" винесуть на сесію міськради.

А.П.: Якщо ми винесемо це питання на сесію, то депутати проголосують, я в цьому впевненний. І адміністрація Заводського району мусить цю "наливайку" знести. Всі про цю проблему давно знають. Вона вже не перший рік працює. І це найгучніша алкогольна точка в районі.