«Завдяки вам ми перемагаємо у війні». Губернатор Савченко привітав миколаївських волонтерів

«Завдяки вам ми перемагаємо у війні». Губернатор Савченко привітав миколаївських волонтерів

До Міжнародного дня волонтера Олексій Савченко в стінах ОДА привітав миколаївських волонтерів та активістів, які допомагають українські армії. Вони отримали подячні листи за волонтерську діяльність, активну громадську позицію, відданість справі захисту української держави та народу. Серед нагороджених були як і окремі люди, так і  благодійні, громадські організації, фонди, служби. Презенти з рук губернатора отримали:

колективи Миколаївського обласного благодійного фонду  "Сприяння дітям", Очаківської громадської районної організації "Джерело", громадської організації "Жіночий батальон "Кікімора", об'єднання дружин та матерів військовослужбовців "Оберіг", громадської організації "Миколаївський обласний союз ветеранів та учасників АТО", благодійної організації "Благодійний фонд Нова Гілея", "Автовокзал миколаївський пост", волонтерський пост "Миколаїв ЖД", Миколаївська психологічна кризова служба, Миколаївський коледж культури і мистецтв, а також Дяченко Олена Михайлівна, Савченко Сергій Ігорович, Якимчук Олена Адольфівна.

 

 

 

 

До речі губернатор теж отримав подарунки від волонтерів. Представниці в'язальної сотні йому презентували теплі шкарпетки.

Олексій Савченко також звернувся до всіх волонтерів.

Олексій Савченко

О.С.: Це робиться від щирого серця. Жодна людина, яка сьогодні сидить  в залі не чекає навіть на дяку. Це величезна навіть Господня послуга. Всі волонтери, я гадаю, усвідомили навіщо вони прийшли в це життя. Тому що, якщо ми приходимо в це життя, ми повинні усвідомити кто ми, що ми, заради чого ми живемо, що можемо залишити після себе. І коли ми радіємо тому, що ми надаємо комусь допомогу, або робимо добро і нічого не просимо собі - це є та наша відверта українська щирість, це є та відверта українська душа, яка роками відбудовує українську соборну, самостійну державу.

І пообіцяв свою допомогу кожному з волонтерів, хто її потребує.

О.С.: Друзі, я на вашому боці. Я здатен працювати, здатен допомагати, здатен робити все, що залежить від мене, від державної адміністрації, від усіх гілок влади, що працюють в Миколаївській області, щоб ми змогли вибудувати нашу соборну українську державу.