Миколаївський військовий шпиталь відзначив 225-річний ювілей

Миколаївський військовий шпиталь відзначив 225-річний ювілей

Своє 225-ліття відзначив Миколаївський військовий шпиталь. Медичний заклад - найстаріший на Півдні України, майже ровесник Миколаєва. Шпиталь має славну історію. За час його існування тут рятували життя воїнам під час російсько-турецьких, першої та другої світової війн. Зараз медичний персонал віддано бореться за здоров'я та життя українських воїнів, що захищають цілісність держави на Сході України. Тут ставлять на ноги миколаївських десантників та морпіхів. Для ювілярів - працівників медзакладу влаштували концерт.

 

 

 

 

 

 

 

 

Зі святом військових медиків вітали інші медичні та військові заклади України. Приймав вітання і особисто начальник війькового шпиталю Володимир Візняк.

Володимир Візняк

В.В.: Через наш шпиталь пройшли тисячі військовослужбовців - учасників АТО. Ми їм допомоглистати в стрій та повернутися на фронт. Я бажаю всьому нашому колективу, втеренам шпиталю: здоров'я, щастя, добробуту. Хай завжди над нашою країною буде мир. Слава нашому колективу, слава нашому шпиталю. Слава Україні.

 Привітав шпиталь і заступник Міністра оборони України Олег Шевчук. Він хотів бути на святі особисто, але військові навчання на Півдні України змінили плани. Його вітання  прочитали зі сцени.

Відвідав урочистості та відзначив працівників медичного шпиталю і міський голова Олександр Сєнкевич.

Олександр Сєнкевич

О.С.: Мабуть у вашому закладі хочуть лікуватися, але не хочуть виліковуватись, щоб подовше залишатися поряд з такими чарівними жінками. Я хотів би всім людям, які у вас лікуються побажати найшвидшого одужання.