У Миколаєві запалили ліхтарі на аварійному Широкобальському перегоні

В Миколаєві освітили Широкобальський перегін. Це місце мало сумну славу через його аварійність. Багато в чому це через те, що весь цей час на ньому не було  освітлення. Відтепер, сподівається міський голова Олександр Сєнкевич, все має докорінно змінитися.

Олександр Сєнкевич запалив вогні і радіє

О.С.: Цей об'єкт створений завдяки наполегливості депутата Наталії Горбенко. Для неї це був проект року. Я вважаю, що це проект року для всього міста. Тому що це те місце, де постійно збивали людей, тут відбувалась велика кількість ДТП через те, що це довгий неосвітлений проміжок дороги. Вартість робіт 5 млн. 400 тисяч.

140 нових лед-ліхтарів охоплюють майже всю неосвітлену дорогу. В майбутньому планують остаточно завершити освітлення всього перегону. Більше того, в 2018 році цим маршрутом заплановано пустити тролейбус. Електроопори зроблені таким чином, що до них можна чіпляти контактну мережу, поділився планами Олександр Сєнкевич.

Наталія Горбенко - куратор проекту

Н.Г.: Я як мешканець і депутат від Корабельного району запитувала у людей: «Що ви вважає для нашого району найбільш значущим?». Зрозуміло, що більшість говорили про двори і дороги, але багато хто назвав освітлення перегону. Уявіть, що всі жителі Корабельного району їдуть додому по цій дорозі. Вона була зовсім не освітлена, в темний час доби була небезпечною для життя, тут відбувалося безліч нещасних випадків. Я вважаю, що всі мешканці району повинні оцінити цей дорогий, але життєво необхідний проект.

Головні дійові особи