Миколаївська красуня-рятувальниця пронесла штангу вагою 50 кг на плечах сходинками до Інгулу

Миколаївська красуня-рятувальниця пронесла штангу вагою 50 кг на плечах сходинками до Інгулу

24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України, на одному з улюблених місць миколаївців - Флотському бульварі відбулось справжнє спортивне дійство під назвою «Ні кроку назад!». Захід відбувся за підтримки комітету пауерліфтингу України у Миколаївській області.

Найсильніші спортсмени Миколаївщини зібрались для того, щоб вибороти звання найкращих у сучасному та видовищному виді силового спорту - пауерліфтингу. Завдання полягало у швидкісному піднятті учасниками штанги по височенним сходам за короткий проміжок часу. Спритні представники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Анна Горжієвська та Денис Тиханков також взяли участь у змаганнях.

Незважаючи на спекотну погоду, учасники виклались на повну, продемонструвавши всю свою силу та міць. Заряджена позитивними емоціями публіка була в повному захваті. Всього у змаганнях взяли участь близько 60 юнаків та дівчат.

За результатами запеклої боротьби Анна Горжієвська зайняла 1 місце серед дівчат у  найважчій категорії з вагою штанги - 50 кг. Денис Тиханков, в свою чергу, отримав першість серед юнаків у найважчій категорії з вагою штанги -100 кг. Призерів нагороджено подарунками та сертифікатами.

Колектив Головного управління пишається гідними результатами наших колег та бажає їм нескінченного заряду енергії та нових звершень у майбутньому!

 

DSC_0081.JPG

DSC_0119.JPG

DSC_0123.JPG

DSC_0147.JPG

DSC_0140.JPG

 

ГУ ДСНС України у Миколаївській області