У миколаївському муздрамі відкрили 2019 рік на малій сцені незвичною виставою. ФОТО

У миколаївському муздрамі відкрили 2019 рік на малій сцені незвичною виставою. ФОТО

В п’ятницю, 18 січня, на малій сцені Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії відбулась прем’єра вистави «Як у кіно». Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Особливістю цієї постановки є те, що задіяно в ній всього три актори, кожного з яких можна назвати головним – розповідає керівник літературно-драматургічної частини театру Богдан Головченко:

«У даній виставі беруть участь лише три актори, і у всіх них головні ролі. Це актори виключно нашого театру. Наша сьогоднішня прем’єра цікава уже тому, що відбувається на малій сцені, а вона – це дуже камерний і чуттєвий простір, адже актори грають дуже близько біля глядачів, і всі емоції значно сильніше відчуваються, аніж на великій сцені», - ділиться Богдан.

В самому театрі цю виставу характеризують як мелодраматичну комедію, основна ідея якої – баланс у житті як інтимного, так і матеріального. Такий баланс для кожного з нас надзвичайно важливий, адже якщо ми якусь частину з цього губимо, то не можемо жити по-справжньому.

Всього вистава тривала приблизно дві години, за які глядачі могли як від пуза посміятися, так і не на жарт налякатись. Всьому цьому сприяла надзвичайно жива гра акторів – заслуженого артиста України Андрія Деріка, Тетяни Марштупи й Дмитра Черноліченка, а розв’язка вистави й узагалі привела глядачів, яких, до речі зібрався повний зал, у захват.

Окрім того, стало відомо, що в 2019 році в муздрамі випустять загалом 13 прем’єр – це будуть вистави як на малій сцені, так і на основній. «Як у кіно» - лише перша з них, але й на неї квитки уже розкуплені ледь не до квітня, що показує шалений інтерес миколаївців до драматургії. Саме через це в театрі радять усім, хто бажає завітати на виставу, потурбуватись за квитки заздалегідь.

ФОТО: