Новости

Миколаївські волонтери відновлюють зруйнований дім 89-річної бабусі зі Степової Долини

Сегодня 13:31
На Миколаївщині волонтер Владислав разом із друзями відновлюють зруйнований внаслідок російського обстрілу будинок 89-річної жительки Степової Долини. Станом на 18 квітня відбудували пошкоджену стіну та накрили дах.

Ми твердо і непохитно стоїмо на боці України: Миколаївщину відвідав Віцеканцлер Німеччини Роберт Габек

Сегодня 11:07
У пʼятницю, 19 квітня, у Миколаївській області з візитом перебувала німецька делегація на чолі з Федеральним Віцеканцлером, Міністром економіки та захисту клімату Федеративної Республіки Німеччина Робертом Габеком.

У Миколаєві створили опікунську раду федерації шахів

Сегодня 09:00
У п'ятницю, 19 квітня, в шаховому клубі Миколаєва вперше зібралася опікунська рада. До неї увійшли мер міста Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, віцепрезидент Федерації шахів Миколаївської області Дмитро Горощенко та люди, не байдужі до цього виду спорту.  

У Миколаїв іде похолодання з дощами та грозами

Вчера 19:10
Найближчі три доби на Миколаївщині очікується вихід наступного південного циклону, який принесе зниження температури, дощі та грози. Про це повідомили в обласному гідрометцентрі.

Миколаїв отримав перші три тролейбуси з автономним ходом до 20 кілометрів

Вчера 17:00
Сьогодні, 19 квітня, на комунальне підприємство "Миколаївелектротранс" прибули перші тролейбуси виробництва PTS (Політехносервіс, м. Бровари). Постачання нових тролейбусів стало можливим завдяки відновленню співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку. Також до цього проекту долучився й Уряд Данії, який виділив 3,9 мільйона євро грантових коштів.

Сапери ТОВ «Українські сервіси розмінування» показали свою роботу на Миколаївщині

Вчера 13:00
З початку 2024 року сапери товариства з обмеженою відповідальністю «Українські сервіси розмінування» розпочали свою діяльність у Миколаївському та Баштанському районах області. Наразі, з метою ефективного провадження своєї діяльності, компанія доставила у регіон три машини механізованого розмінування Bozena 5+.

Жовта вода в кранах: на «Миколаївводоканалі» розповіли про причини і як з цим борються

Вчера 11:41
У «Миколаївводоканалі» відреагували на зауваження містян про воду жовтуватого кольору, яка почала з’являтися в кранах осель у деяких районах Миколаєва. Фахівці комунального підприємства пояснюють, що це пов’язано з аварійним станом мереж через подачу технічної води.

Пʼять громад Миколаївщини та обласний центр соцслужб отримали техніку від німецьких партнерів

Вчера 10:00
Для потреб пʼяти громад Миколаївської області передано самоскиди, міні-екскаватори, будівельне обладнання та мікроавтобус для Миколаївського обласного центру соціальних служб.

Мінно-пошукові собаки працюють над розмінуванням земель Миколаївщини

Вчера 08:47
На Миколаївщині над розмінуванням сільськогосподарських угідь продовжують працювати мінно-пошукові собаки. Дві бельгійські вівчарки Альф та Квад щодня проходять квадрат за квадратом в полі та обстежують його на наявність там боєприпасів.

Страницы