Миколаївські лікарні на 100% готові до опалювального сезону, – начальниця управління охорони здоров’я

Миколаївські лікарні на 100% готові до опалювального сезону, – начальниця управління охорони здоров’я

Всі миколаївські лікарні та лікувальні заклади на 100% готові до опалювального сезону. Про це повідомила керівниця управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай під час брифінгу 19 жовтня.

«Сьогодні всі заклади міста, в яких лікуються пацієнти і в яких відбувається амбулаторне лікування, на сто відсотків готові до початку опалювального періоду», – каже Ірина Шамрай.

Проте керівниця уточнює, що наразі у процесі підключення до опалення знаходяться лише деякі лікарні, які мають автономне опалення. Усі ж інші чекають на рішення виконкому.

«У нас друга, четверта і п’ята міські лікарні і другий пологовий будинок вже фактично запустились. Всі інші залежні від централізованого опалення і будуть запущені разом з усім містом Миколаєвом. Це питання знаходиться на постійному контролі», – запевняє начальниця управління охорони здоров’я.

Також Ірина Шамрай підкреслила, що там, де питання стосується вагітних і дітей, працівники пораються підручними засобами підігріву повітря.

За інформацією керівниці, договори на постачання газу закладами медицини знаходяться на фазі підписання, тобто проблем немає. Всі заклади медицини Миколаєва працюють в рамках вказівок, які надходять від органів влади.