Планується відбудова зруйнованого мосту у Вознесенську

Планується відбудова зруйнованого мосту у Вознесенську

Зруйнована інфраструктура потребує негайного відновлення після варварських дій російського агресора. Це одне із першочергових завдань, що реалізується державою в рамках плану відновлення та модернізації країни.

З цією метою у Вознесенський район прибув заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко та начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, повідомляє Вознесенська Районна Військова Адміністрація.

Під час зустрічі з начальником Вознесенської РВА Сергієм Шурабурою та міським головою Євгенієм Величко мова йшла про те, яких руйнувань зазнало місто 2 та 3 березня. Минуло більше двох місяців, як Вознесенщину залишили ворожі війська. За ті дні бойових дій наша земля і люди зазнали ран, втрат і руйнувань.

Але попри все, за сприяння місцевої влади мешканці, потрохи почали відновлювати і ремонтувати домівки.

Серед іншого, Вознесенськ - це важливий логістичний центр, не тільки місцевого, але й регіонального та державного значення. За словами Сергія Шурабури, район переважно сільськогосподарський та спеціалізується по видобутку копалин промислового значення. Тому відновлення мосту дасть можливість транс­портно-економічним зв'язкам, доставки і споживання продукції, матеріально-технічного постачання, розвитку торгівельних зв'язків.

Наразі посадовці оглянули масштаби руйнувань та обговорили варіанти відновлення чи перебудови мосту. Мер міста зазначив, що після деокупації вдалося відновити рух автотранспорту через тимчасову переправу.