Творчий фронт: артисти Миколаївського драмтеатру презентували землякам добірку вистав

Творчий фронт: артисти Миколаївського драмтеатру презентували землякам добірку вистав

Незважаючи на складний час, викликаний війною в Україні, артисти Миколаївського академічного художнього драматичного театру не припиняють свою роботу. Зокрема артисти презентували вистави у селах та містах регіону, геріатричному центру, лікарнях і інших місцях.

Про це у коментарі СВІДОК.info повідомив художній керівник театру Артем Свистун.

За його словами, на жаль, театр зараз не приймає глядачів, але тішить їх онлайн-виставами. Добірку вистав підготували на каналі театру у соцмережах.

"Наші артисти дуже скучили за діалогом з глядачем без бар'єрів. Віднедавна нами було прийнято рішення проводити виїзні спектаклі для вимушених переселенців в нашому місті. Велику допомогу нам надав "Червоний хрест" - за це їм велика подяка - разом нам вдалося реалізувати спільний проект", - підкреслив він.

За словами Артема Свистуна, ключова ціль таких творчих подарунків - підбадьорити українців.

"Слова підтримки для всіх - це зараз головне для них. Дітям і дорослим дуже подобаються виступи наших артистів та вокалістів. Я гадаю, вони у захваті, - підкреслив директор театру. Також актори і сценаристи нашого театру створили тематичні вистави-казки для найменших глядачів", - підкреслив він.

Артем Свистун зазначив, що артисти на своєму творчому фронті разом наближають перемогу України.

Нагадаємо, що з початком війни миколаївські театрали почали виготовляти прапори України та одяг для захисників.