У Миколаєві власникам електромобілів пропонують стати волонтерами «ДОФ»

У Миколаєві власникам електромобілів пропонують стати волонтерами «ДОФ»

Паливна криза значно вплинула на роботу «гуманітарного фронту» у Миколаєві. Зокрема адресна доставка гуманітарної допомоги від волонтерського штабу у «Домі офіцерів флоту» значно локалізовалась - бракує палива для машин. Проте суттєво допомогти волонтерам у їх добрій справі можуть власники електромобілів.

Про це кореспонденту СВІДОК.info повідомив координатор волонтерського центру «ДОФ» Дмитро Давиденко.

«Якщо місяць тому люди могли їздити будь-куди, давалося спонсорське паливо, а на заправних станціях воно коштувало дешевше, то зараз і черги великі, і ціна на бензин підскочила. Якщо нас почують власники таких автівок, і ви хочете і можете чимось допомагати, то приходьте до нас – дійсно, робота для вас є: доставка води, ліків, продуктових наборів для літніх людей, багатодітних сімей, поїздки до наших військових та інше. Наприклад, якщо допомогу треба відвести в певне ОТГ, ми готуємо необхідну допомогу, вантажимо її до «бусів», і для цього транспорт також необхідний», - зазначиві він.

Варто підкреслити, що якщо в перші дні війни у волонтерів ДОФу було виключно військове спрямування роботи, то зараз пріоритет змінився на допомогу цивільному населенню: більше стало переселенців - вони також потребують допомоги.