Миколаївський театр влаштував концерт для містян у бомбосховищі

Миколаївський театр влаштував концерт для містян у бомбосховищі

У підвалі будинку, облаштованому як укриття, артисти Миколаївського академічного художнього драматичного театру (МАХДТ) влаштували концерт для місцевих жителів.

Про це кореспондентам Суспільного розповів директор-художній керівник МАХДТ Артем Свистун.

За словами Артема Свистуна, через відсутність сцени, між артистами та глядачами утворюється відчуття родинного свята.

"Ми прийшли до вас привітати з маленькою концертною програмою "Все буде Україна". Отже, приємного перегляду і можна підтанцьовувати, підспівувати і разом зустрічати наших артистів", — сказав директор театру на початку програми.

Те що культура вимушена прийти до бомбосховища, сказала артистка театру Марина Васильєва, це тимчасовий та вимушений захід.

"Дорогі друзі, сьогодні ми зібралися для того, щоб ми, актори, могли вас розрадити. Для того, щоб потім, якщо буде краще, щоб такого не було, але якщо буде у вас нагода, потреба точніше, сюди спускатися і тут пересиджувати скрутні часи – щоб ви згадували нашу теплу зустріч і на душі у вас було тепло".

За словами жительки Миколаєва Олени, вона з радістю узнала про можливість поспілкуватись з артистами.

"Ми дуже часто ходили до театру, ми ходили до нього. А сьогодні театр завітав до нас. І це таке диво, це така пошана до нас, така надзвичайна радість, несподіваність. І це дуже приємно, і це дійсно підтримує і надихає нас. Дуже дякуємо вам!"

Наприкінці виступу артисти разом скандували: "Бажаємо вам і нам усім сил, терпіння. Віримо у щасливе майбутнє. Тримаймося! Все буде Україна!"