«ДОФ» просить допомоги: найбільший волонтерський центр Миколаєва постраждав від обстрілів

«ДОФ» просить допомоги: найбільший волонтерський центр Миколаєва постраждав від обстрілів

Ранкові обстріли Миколаєва нанесли непоправні збитки закладам освіти та інфраструктури, проте один з ворожих снарядів зачепив і «волонтерське серце» міста. Мова піде про гуманітарний штаб «ДОФ».

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Вибиті шибки, уламки від снарядів, розкидане каміння – так сьогодні виглядає територія волонтерського центру.

«Ворожий снаряд поцілив поруч, залишивши після себе вирву, зруйновану одну з будівель та паркан «ДОФа». Я досі перебуваю в шоці. Якби наші волонтери перебували би у цей час на подвір’ї, то жертв було б не уникнути», - каже волонтер Наталья.

Дійсно, лави, на яких зазвичай збираються волонтери, обсипані великими фрагментами паркану. Поруч скло з розбитих вікон. У деяких приміщеннях ледь не впала стеля та з’явилися тріщини на стінах.

Згуртоване братерство волонтерів не гаючи часу почали масштабне прибирання «ДОФ». Проте зараз, ті хто весь час допомагає місту, самі потребують нашої з вами допомоги.

Волонтери будуть раді допомозі матеріалами для відновлення пошкоджень: фанера, плити ДСП, цвяхи, інструменти або плівка. Також можна особисто долучитися до доброї справи руками, або скинути донат на допомогу «ДОФу» на картки: 4149439022203016 (ПриватБанк).

Ігор Арчибісов