Миколаївська філія Hope.ua спільно з волонтерами допомогла членам спілки інвалідів міста

Миколаївська філія Hope.ua спільно з волонтерами допомогла членам спілки інвалідів міста

Волонтерство – благородна місія, то благодійники з миколаївської філії благодійного фонду Hope.ua заручившись допомогою партнерів, вирішили допомогти найбільш вразливій категорії містян – людям з інвалідністю.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

За словами волонтерки Ольги Кубрак, даний захід вдалося втілити в життя завдяки церкві ЕХБ «Дім молитви» м. Одеса, ГО «Скайлайн», міжнародного фонду «Gobel-Україна» зокрема Олександру Терличу, волонтеру Олександру Мінакову та миколаївської філії благодійного фонду Hope.ua.

«Завдяки небайдужим людям, ми змогли зібрати таку допомогу. Ми тішимося, що про наше місто не забувають та допомагають йому. У подальшому ми плануємо щомісяця видавати такі харчові набори», - зазначила вона.

Для ГО «Миколаївська міська організація» всеукраїнської організації союз осіб з інвалідністю передано 100 продуктових наборів. Містяни були дуже вдячні за слушну допомогу у цей складний час.

Варто зазначити, що до складу пайків увійшли макаронні вироби, консерви, чай, цукор, сіль, олія, рис, кукурудза, борошно та печиво.

Нагадаємо, що раніше волонтери фонду Hope.ua передали захистникам України бронежилети.