Окупанти частково знищили дві дільниці АТ «Миколаївгаз»

Окупанти частково знищили дві дільниці АТ «Миколаївгаз»

АТ «Миколаївгаз» компанія, яка працює під брендом РГК,  початку повномасштабного вторгнення рф, перелаштувавшись під нові реалії роботи. Ворог цілеспрямовано нищить газову інфраструктуру намагаючись позбавити зручностей наших клієнтів.

Про це повідомляє прес-служба компанії

Щоденно бригади «Миколаївгаз» працюють на місцях ворожих обстрілів та здійснюють роботи задля швидкого відновлення та забезпечення споживача життєво необхідним ресурсом.

«Наші аварійні бригади, та бригади служби експлуатації вже усунули більше 4000 пошкоджень, замінили зруйнований ворогом шафовий газорегулюючий пункт (ШГРП). Початок повномасштабної війни в Україні підтвердив правильність стратегії РГК на розвиток виробництва власного газового обладнання з використанням провідних європейських технологій. Починаючи з 2019 року компанії, які працюють під брендом РГК у тісній співпраці з провідними європейськими виробниками побудувала в Україні три нових виробництва газового обладнання. Партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість швидко відновлювати газопостачання в регіонах і проводити ремонти мереж і газового обладнання після обстрілів, що особливо актуально в Миколаєві та області», - іде мова у повідомленні.

Миколаїв щоденно обстрілюється ракетами, реактивними системами залпового вогню, на жаль постраждали і об’єкти нашої компанії. Декілька днів тому, російськими снарядами було частково знищено дві дільниці АТ «Миколаївгаз» на південно-східному напрямку. Інфраструктура зазнала значних пошкоджень, головне, що дивом ніхто з працівників не постраждав.