«У людини відсутнє логічне мислення», - Сєнкевич про мотиви затриманого корегувальника вогню у Миколаєві

«У людини відсутнє логічне мислення», - Сєнкевич про мотиви затриманого корегувальника вогню у Миколаєві

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розповів про корегувальника вогню, якого нещодавно затримала СБУ.

«З голови не виходить один кретин, якого взяли за те, що він наводив ракети на Миколаїв, мешканця міста Миколаїв. І він у своє виправдання заявив, що зробив це через те, що його дочці заборонили вивчати в школі предмети російською мовою. У людини повністю відсутнє логічне мислення, бо ці речі пов'язані між собою. росія напала на Україну, а після того ми прийняли рішення зупинити навчання мовою окупанта. Найголовніше, що людина доросла і намагалась ще свою дитину таким чином навчити. Він за 30 років незалежності не зміг вивчити українську мову. Та якщо тобі не подобається все, пов'язане з Україною, так вали звідси, їдь в росію-матушку і живи там, ходи на вулицю в дерев'яний туалет».

Сєнкевич додав, що він сам з 1 по 9 клас навчався в школі з російською мовою викладання, а потім перейшов до муніципального колегіуму, де навчання велося українською, ніякої проблеми в цьому не було.

«А в цієї людини зовсім щось із розумом: давайте вбивати людей, бо моїй дочці не дають навчатися російською мовою. Та вчи її сам. Думаю, після того, як цього чоловіка закриють у в'язниці на десяток років, його дочка зможе отримати нормальну освіту та виховання по життю. І виросте з неї нормальна людина, а не ця шизоїда, пов'язана з забороною російської мови. Та живи собі в своєму «руськом мірє» і дай людям жити в країні, де вони хочуть будувати світле майбутнє та жити в цивілізації, а не в «руськом мірє».

Нагадаємо, СБУ затримала ще одного коригувальника ракетних ударів рф по Миколаївщині. Затриманий СБУ зрадник передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх руху у регіоні.