ЗСУ знищила ворожі системи С-300, з яких обстрілювали Миколаїв

ЗСУ знищила ворожі системи С-300, з яких обстрілювали Миколаїв

Захисники півдня України знищили у окупанта, на території Херсонської області, системи протиповітряної оборони С-300.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Зокрема, знищено 3 склади з боєприпасами в Придніпровському, Херсоні та Токарівці.

«Обстановка в зоні нашої відповідальності лишається напруженою, але сили оборони контролюють її розвиток. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Не має змін ані у складі, ані у положенні. Нашими штурмовиками атаковано два осередки ворожого озброєння та техніки в Херсонському і Каховському районах. Гелікоптерною парою розбито ворожий опорний пункт на окупованій Миколаївщині», - іде мова у повідомленні.

Ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань щільно атаковано ворожу систему протиповітряної оборони та логістичні пункти, в тому числі й з боєприпасами в Херсонському районі.

«Достеменно встановлено, що з ворожих лав викреслено 39 рашистів, 4 зенітно-ракетні системи С-300, радіолокаційну станцію «Імбир», автоматичний міномет 82-го калібру «Волошка», 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки», - повідомляє у командуванні.

Як уточнив пресофіцер Миколаївської обласної військової адміністрації капітан-лейтенант Дмитро Плетенчук, саме з цих установок С-300 окупанти наносили удари по Миколаєву.

Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.