«Зберігайте спокій та зробіть запаси їжі»: Сєнкевич розповів, як буде діяти цілодобова комендантська година

«Зберігайте спокій та зробіть запаси їжі»: Сєнкевич розповів, як буде діяти цілодобова комендантська година

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розповів, які обмеження будуть діяти під час цілодобової комендантської години.

Нагадаємо, вона триватиме відсьогодні, 5 серпня, з 23:00, до понеділка, 8 серпня, 05:00 ранку.

Сєнкевич закликав містян зробити запаси продуктів та води на ці дні та не виходити на вулицю без нагальної потреби. Якщо все ж таки вам кудись потрібно, наприклад, навідати хворого родича, обов’язково беріть із собою паспорт.

Миколаїв буде зачинений на в’їзд і виїзд, але якщо у вас заздалегідь були куплені квитки на потяг із Одеси чи іншого міста, ви зможете виїхати. Потрібно показати квиток і документи на блок-пості.

«Усі наші підприємства критичної інфраструктури та лікарні будуть працювати. Керівники цих закладів організують підвіз працівників, у разі потреби - раджу їм змінити графіки роботи, щоб наприклад, якщо хтось живе поруч, міг вийти на роботу замість того, кому потрібно до неї їхати через усе місто. Зберігайте, будь ласка, спокій. Всі важливі новини буду повідомляти вам на своїх сторінках у соцмережах».

Нагадаємо, що закриття міста анонсували раніше для того, щоб відпрацювати інформацію по корегувальникам вогню. Але точних дат не називали.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням