Подовжена комендантська година у Миколаєві: патрульні затримали кількох порушників

Подовжена комендантська година у Миколаєві: патрульні затримали кількох порушників

Не дивлячись на встановлену комендантську годину у Миколаєві з 23:00 5 серпня по 05:00 8 серпня, певні містяни все ж її порушили.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info, який приєднався до патрулювання.

Вулиці міста практично спорожніли, проте це не зменшило патрульним роботи.

Зокрема, екіпаж поліцейських, патрулюючи центр міста, зупинив низку автівок для перевірки, проте за кермом були люди з дозволами на переміщення у комендантську годину.

Підозру викликав чоловік біля однієї з зупинок. На запитання, чому він порушує комендантську годину, він почав плутатись в показах та заявив, що начебто йде по воду.

В ході поверхневої перевірки у чоловіка не було виявлено заборонених речей. Проте заступник командира взводу УПП у Миколаївській області старший лейтенант Сергій Канавцев пояснив, що чоловік був затриманий та доставлений до відділу поліції, так як він порушив комендантську годину.

Також інший екіпаж патрульний затримав чоловіка, який також перебував на вулиці у комендантську годину.

Під час наближення патрульних чоловік почав втікати, проте він був затриманий. Під час перевірки у нього було знайдено абсолютно чистий телефон.

Для з'ясування усіх обставин чоловіка також доставили до відділку поліції.

Патрулюючи район поблизу одного з ринків, поліцейські помітили жінку похилого віку, якій стало зле. На місце також прибули медики швидкої, яким патрульні допомогли відвести стареньку до карети швидкої допомоги.