У Миколаєві попрощались з подружжям Вадатурських. ФОТО

У Миколаєві попрощались з подружжям Вадатурських. ФОТО

У Володимирському кафедральному соборі міста Києва, 5 серпня, відбулося прощання із Героєм України, засновником та генеральним директором компанії «НІБУЛОН» Олексієм Вадатурським та його дружиною Раїсою Вадатурською, які загинули внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва 31 липня. Церемонія зібрала багатьох колег, партнерів, близьких та знайомих подружжя.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Через підвищений рівень загроз під час воєнного стану поховання пройшло у Миколаєві без анонсу і розголосу, однак це не завадило віддати всі належні почесті Олексію та Раїсі Вадатурським. Саме в Миколаєві вони жили і працювали, виховували сина та онуків, заснували і розбудовували своє підприємство, відоме далеко за межами України, та залишалися зі своєю командою до останнього подиху.

«Ця втрата до глибини душі вразила кожного «НІБУЛОНівця», завдала болю і смутку багатьом миколаївцям, українцям та партнерам компанії у всьому світі. Пам’ять про Олексія Опанасовича та Раїсу Михайлівну житиме вічно у наших серцях, звучатиме відлунням найкращих спогадів, сотень впізнаваних цитат та історій про них. Усі працівники нашого підприємства різних часів вдячні засновнику та генеральному директору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію Вадатурському за створені робочі місця та безцінний досвід, яким він завжди щиро ділився, за підтримку та турботу, за силу духу та безупинний рух вперед заради кожного з нас. Адже завдяки Олексію Опанасовичу наш багатотисячний колектив став справжньою родиною. Для всіх він був прикладом незламності, вольової рішучості до втілення найамбітніших ідей з розвитку компанії та рідної України. Згуртований цією втратою, колектив компанії «НІБУЛОН» невтомно втілюватиме далекоглядні ідеї та напрацювання Олексія та Раїси Вадатурських у світлу пам’ять про них», - іде мова у повідомленні.

Нагадаємо, що Олексій Вадатурський разом з дружиною Раїсою загинули 31 липня внаслідок влучання ракети окупантів в їх будинок.

Раніше радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що загибель Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством.