«Rebel volunteers» розпочали підготовку військових до зими: потрібна допомога

«Rebel volunteers» розпочали підготовку військових до зими: потрібна допомога

Миколаївські волонтери з «Rebel volunteers» потребують допомоги - зараз миколаївці поставили перед собою завдання максимально забезпечити військових до зими.

Про це повідомляється на сторінці об'єднання.

«Шо ви, браття? Питати як літо проходить не буду, у всіх по-різному. Хто тусить - бухая, хто на фронті палить русню, щот можно було тусити - бухати і далі, хтось щодня збирає грощі, купує по всій Європі все необхідне, щоб нащі браття в окопах якомога раніше змогли також потусити та побухати разом. А потім вже і всі разом повернемося до нормального життя. Але це все поки ще фантазії, поки ще дуже багато роботи, дуже багато небезпеки та потреб. Саме про потреби я хочу до вас всіх звернутися. Друзі, літа залишилось 3 тиждні. Поті ще 1 теплий місяць та починається дуже складний час для нас всіх. Нормальне опалення під великим питанням, а в окопах...в окопах такого питання нема», - повідомили волонтери.

Незабаром від військових почнуть надходили тисячі запитів на термобілизну, генератори, плити газові, швидку їжу, ліки від всього що тільки можна.

«Але закрити ми це все зможемо тільки разом з вами. Нам необхідна ваша допомога. Грошима чи по списках на нащій сторінці https://rebelvol.com/ чи в Інстаграмі ГРОМАДСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "REBEL VOLUNTEERS" М. МИКОЛАЇВ.] . Подивіться ті списки, може в вас є наразі щось, що ви можете віддати на нашу з вами спільну справу, не забувайте про донати, нам всім дуже кепсько від необхідності просити грощі, ми всі доросли люди, всі чогось добилися до війни, але ми це робимо і робити будемо. Бо наша перемога варта набагато більших жертв і ми всі знаемо, хто для нас на ті жертви іде. Говоріть про нас, говоріть зі своїми друзями, в своїх компаніях, учбових закладах. Покажіть їм що ми робимо, підпищіть на нашу інсту. Це також фронт, це дуже важливо. Дякую, стоїмо до перемоги», - іде мова у повідомленні.

...

Карта моно власна - 4441 1144 5292 4804

PayPal - [email protected]

Реквізити  ГО ви знайдете як на сайті так і в інсті ГРОМАДСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "REBEL VOLUNTEERS" М. МИКОЛАЇВ.]