«Просто стріляють в бік Миколаєва»: у ОВА прокоментували атаку окупантів по місту

«Просто стріляють в бік Миколаєва»: у ОВА прокоментували атаку окупантів по місту

Миколаїв знову потерпає від ворожих обстрілів. Цього разу удар прийшовся по приватному сектору та деяким підприємствам.

Про це повідомив пресофіцер Миколаївської обласної військової адміністрації капітан-лейтенант Дмитро Плетенчук, повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

«Сьогодні, 10 серпня, вночі вчергово було обстріляне м. Миколаїв з системи залпового вогню «Смерч».  Застосовувалися касетні боєприпаси. Обстріляний житловий квартал, приватні будівлі, перебиті газові труби, так само влучили у трансформаторну підстанцію. Окрім того, є троє поранених цивільних осіб», - каже він.

За його словами, у районі, на який прийшовся удар, не розташована жодна воєнна інфраструктура.

«Зі «Смерча» були випущені 72 кластерні бомби лише з однієї ракети. Побито дахи, вікна, автівки. Побито багато будівель. Окрім того були влучання і на території миколаївських підприємств – обійшлося без жертв», - підкреслив він.

Наразі тривають слідчі дії та ведеться ліквідація наслідків обстрілу.

«Ворог продовжує воювати з українським народом, обстрілюючи виключно спальні райони. Справляється таке враження, що вони стріляють за принципом «швидше вистрілити і побігти», щоб їх не було викрито та знешкоджено ЗСУ. Вони просто стріляють в бік Миколаєва», - резюмував Дмитро Плетенчук.

Нагадаємо, що певна кількість снарядів поцілили у приватні подвір'я - в одному з них поранення отримала жінка та смертельні травми отримав домашній собака.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням