Обстріли Миколаївщини: зруйновані будинки та велика пожежа у лісі

Обстріли Миколаївщини: зруйновані будинки та велика пожежа у лісі

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 11 серпня.

Миколаївський район:

Вдень, 10 серпня, об 11:00 внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади в с. Зоря зруйновано житлові будинки. Постраждалих немає.

Вчора, 10 серпня, о 22:25 та сьогодні, 11 серпня, о 06:30 ворог обстрілював с. Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки пошкоджень уточнюються. Постраждалих немає.

Вдень, 10 серпня, о 14:05 внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа хвойної підстилки та лісових насаджень у Балабанівському лісовому урочищі.

Баштанський район:

Вчора, 10 серпня, близько 12:00 були обстріли с. Широке Широківської громади. Зруйновані два житлові будинки, влучання були в зруйновану школу та стадіон. Постраждалих немає. Орієнтовно з 22:00 були обстріли за межами населених пунктів громади. Станом на зараз тривають обстріли за межами громади. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Протягом минулої доби обстрілів зазнали села Лепетиха та Кавказ. 

Також внаслідок обстрілів у смт Березнегувате виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.