Сєнкевич відмітив спад інтенсивності обстрілів Миколаєва: ЗСУ нищать техніку ворога

Сєнкевич відмітив спад інтенсивності обстрілів Миколаєва: ЗСУ нищать техніку ворога

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич в ефірі національного телемарафону повідомив, що зараз знизилася інтенсивність обстрілів Миколаєва.

«До минулого тижня нас щодня обстрілювали ракетами комплексу С-300. Минулого тижня Збройні Сили України знищили пускові установки на території Херсонської області. Нас ще трохи кошмарила далекобійна артилерія, а також обстрілювали касетними снарядами. Так як, наприклад, вчора нас обстріляли касетними снарядами і наші фахівці досі продовжують оглядати пошкоджені будинки, бо багато з них без жителів і ми не маємо точної інформації».

Проте, додав мер, вчора зафіксували пошкодження у 34 приватних будинках.

«Це РСЗВ, які випускаються з Херсонської області і нам їх потрібно також знищити. У нас обстрілювали околиці міста — Корабельний та Інгульський райони — системами типу «Піон». Потім ЗСУ їх знищили і вони притаскали С-300. Але наші і їх знищили і вони зараз обстрілюють з РСЗВ «Смерч» та «Ураган». Ми очікуємо, що найближчим часом вони також будуть знищені і відтиснуті далі в напрямку Криму».

Нагадаємо, що минула ніч пройшла для Миколаєва спокійно. Сєнкевич нагадав, що це була лише 22 доба з моменту повномасштабного вторгнення рф, коли наше місто не зазнавало обстрілів з боку окупантів.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням

Фото з Інтернету