«Працюємо для перемоги разом»: волонтери «Центру підтримки бізнесу» отримали подяки від мера Миколаєва

«Працюємо для перемоги разом»: волонтери «Центру підтримки бізнесу» отримали подяки від мера Миколаєва

Сьогодні, 15 серпня, волонтери гуманітарного штабу «Центру підтримки бізнесу» отримали подячні листи від міського голови Олександра Сєнкевича.

Про це кореспонденту СВІДОК.info розповів голова центру Артем Ващиленко.

«Наші волонтери - ті, хто не покинув рідний Миколаїв у злі часи. Наші волонтери - помічники містян під час війни. Наші волонтери неперевершені! Сьогодні волонтери «Центру підтримки бізнесу» отримали особисто від міського голови м. Миколаєва Олександра Сєнкевича подячні листи»,  - каже він.

Міський голова Олександр Сєнкевич теж висловив слова подяки волонтерам.

«Кожен робить все на своєму фронті, що може для спільної перемоги: хтось воює, працює у лікарні чи волонтерить. Я хочу подякувати Артему Ващиленку, керівнику «Центра підтримки бізнесу». Це людина, яка справді об'єднує людей. Дякую, що наближаєте перемогу».

За словами Артема Ващиленка, тільки за 172 дні роботи гуманітарного штабу отримано більше 100 гуманітарних вантажів, більше 1200 тонн гуманітарної допомоги розподілено по Миколаївській області, більше 500 тонн закупленої, отриманої, набраної та розвезеної питної води для жителів міста, 135 тонн цільової допомоги від МОМ в Україні передано територіальним громадам Миколаївської області.

«Ці об'єми дійсно вражають, але за цією роботою стоїть титанічна праця наших волонтерів. Варто зазначити, що на сьогодні під опікою нашого Штабу знаходиться 45 військових формувань ЗСУ, Нацгвардії, а також 2 підрозділи тероборони. Працюємо для перемоги разом!»,  - резюмував він.

Також Гуманітарний центр продовжує підтримувати медичні заклади у напрямку забезпечення їх медичними препаратами. На сьогодні передано медичне обладнання, прилади та медикаменти в 9 лікарень м. Миколаєва та Миколаївської області.