«Допомога прибуде вчасно»: «Ротарі клуб» передав в Миколаїв сучасний реанімобіль

«Допомога прибуде вчасно»: «Ротарі клуб» передав в Миколаїв сучасний реанімобіль

Партнери «Ротарі клуб. Миколаїв» продовжують підтримувати медичну сферу міста, тим самим підтримуючи жителів нашого міста. До однієї з амбулаторій днями був переданий сучасний реанімобіль на базі автомобілю «Mercedes – Benz». Даний транспорт вдалося отримати завдяки допомозі «Ротарі – клуб Львів» та «Ротарі – клуб Вайнханм».

Про це кореспонденту СВІДОК.info повідомили волонтери.

Варто зазначити, що автівка дуже ергономічна: вона має окремі бокси для балонів з киснем, зручні шафи, ноші та необхідне місце для проведення маніпуляцій або реанімаційних заходів. 

Медичний директор ЦМСМД №4  Ольга Присяжнюк каже, що  реанімобіль буде працювати у віддаленому районі міста Миколаєва – у разі потреби він буде залучатися до екстреного транспортування пацієнтів до медзакладів. Також в медзаклад передали партію глюкометрів.

«Автомобіль буде працювати у районі «між мостами», - зазначила вона. Для надання якісної та вчасної медичної допомоги ми потребували саме такий автомобіль. Тут є всі умови для надання невідкладної допомоги, а також кисень, холодильники для зберігання всіх препаратів».

Як зазначив паст-президент «Ротарі клуб Миколаїв» Артем Ващиленко, це не останнє медичне авто яке буде передано лікарням міста, а «Швидка» до миколаївців прибуде вчасно.