«Миколаївобленерго» отримало партію гуманітарної допомоги від Міністерства енергетики

«Миколаївобленерго» отримало партію гуманітарної допомоги від Міністерства енергетики

Генератори, трансформатори та навіть пересувна підстанція. За сприяння Міністерства енергетики України АТ «Миколаївобленерго» отримало чергову партію гуманітарної допомоги.

Про це повідомляється на сторінці підприємства.

«Ми не кликали нікого до себе. Ворог сам прийшов до нас і тепер намагається закріпитися на українській землі, та все що може – цю землю удобрити. Наші захисники стримують навалу агресора, адже їм є що захищати – свій дім, своїх близьких, свою батьківщину. Українці справжні господарі, тож навіть в умовах повномасштабної війни намагаються наводити лад, гуртуватися та спільно протистояти окупантові. Розуміючи, в яких складних умовах опинилася Миколаївська область, що стала поперек горла збройним силам противника, люди по всьому світу підтримують місцевих мешканців та захисників», - зазначили у підприємстві.

Енергетики, які продовжують забезпечувати стабільну роботу електромереж, попри постійні обстріли та аварії, також не лишилися без підтримки. За сприяння Міністерства енергетики України до АТ «Миколаївобленерго» надійшла чергова партія гуманітарної допомоги.

Серед іншого одержано дизельні та бензинові генератори: частина з них, потужністю до 10 кВт, стане в нагоді ремонтним бригадам на виїздах, більш потужні (до 100 кВт) забезпечать резервне електропостачання підрозділів Товариства. Трансформатори 10/0,4 кВ допоможуть у відновленні пошкодженого обладнання електричних мереж.

Також тепер на «озброєнні» і пересувна електрична підстанцію - за необхідності вона може бути оперативно задіяна на будь-якому об’єкті критичної енергетичної інфраструктури.