Блекаут не завадить: у Миколаївському драмтеатрі запевнили глядачів, що всі вистави відбудуться

Блекаут не завадить: у Миколаївському драмтеатрі запевнили глядачів, що всі вистави відбудуться

У Миколаївському академічному художньому драматичному театрі запевнили, що всі заплановані вистави обов’язково відбудуться, незважаючи на намагання ворога вивести з ладу енергосистему країни.

Про це повідомив директор, художній керівник театру Артем Свистун, передає кореспондент СВІДОК.info.

«У нас багато вистав заплановано на грудень. Ми плануємо попри всі блекаути провести всі наші заходи. Дякуючи нашим хлопцям з ЗСУ, які відтісняють ворога, дякуючи миколаївцям, які розуміють, що життя продовжується попри всі події в нашій країни. Наше театральне життя продовжується», - сказав він.

За словами керівника театру, зокрема перший день прем’єри «Шахрайки», який відбувся 24 листопада, довелося проводити без світла – допоміг генератор.

«Завдячуючи підтримці House of Europe, ми влітку генератор і планували його використовувати саме у такі буремні події. Телефонний зв'язок не працював, деякі глядачі хвилювалися – чи дійсно відбудеться премєра. Хочу запевнити вас, наші любі глядачі: за будь-яких обставин вистава все одно відбудеться на «Сцені в укритті» нашого театру», - резюмував Артем Свистун.

У грудні для поціновувачів театрального мистецтва вже підготували добірку прем’єр, серед яких вистави «Вечорниці у Кайдаша», «Український традиційний вертеп» та багато інших знайомих для глядачів спектаклів.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням