Душа української пісні: у Миколаєві відбувся концерт до річниці народного артиста Назарія Яремчука

Душа української пісні: у Миколаєві відбувся концерт до річниці народного артиста Назарія Яремчука

Неповторний творчий подарунок для миколаївців підготували артисти обласної філармонії – сьогодні, 27 листопада, відбувся концерт до річниці народного артиста України Назарія Яремчука. Захід відбувся на «Сцені в укритті» Миколаївського академічного художнього драматичного театру.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Назарій Яремчук – дійсно народний співак та композитор. У його творчому доробку понад 150, переважно, українських пісень. Він відомий насамперед виконанням українських пісень: «Батько і мати», «Червона рута», «Незрівняний світ краси», «Чуєш, мамо», «Якщо мине любов», «Зачаруй» та багатьох інших. На жаль, він покинув світ у віці лише 43 роки, проте залишивши після себе значний культурний прошарок.

Щодо самого концерту, то для глядачів артисти миколаївської філармонії Ольга Сторожук, Юлія Баталіна, Олександр Сичов, Ірина Лозова, Геннадій Шульгін, Тетяна Урсанова виконали знайомі кожному пісні Назарія Яремчука та його синів.

Зокрема зі сцени прозвучали музичні твори: «Вишиванка», «Тече вода», «Стожари», «Весна», «Усміхнися мені», «Два перстені» та інші.