В Миколаєві відновлюють роботу електротранспорту: випуск буде мінімальним

В Миколаєві відновлюють роботу електротранспорту: випуск буде мінімальним

КП «Миколаївелектротранс» планує завтра, 29 листопада, відновити рух тролейбусів та трамваїв у Миколаєві. Про це повідомляється на сторінці підприємства.

Враховуючи складну ситуацію в енергетичній сфері, випуск електротранспорту буде мінімальним для того, щоб здебільшого забезпечити перевезення пасажирів в час «робочого перевезення».

«Ми розуміємо, що сьогодні над відновленням енергетичної системи працює багато фахівців у режимі 24/7. Дякуємо нашому енергетичному фронту, що сьогодні в домівках миколаївців є світло, зв'язок з рідними та тепло. Додатково повідомляємо, що в разі оголошення повітряної тривоги весь рухомий склад буде повертатися до парку. Враховуйте це під час користування електротранспортом», - йде мова у повідомленні.

Пасажирів просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

«Колектив КП «Миколаївелектротранс» й сьогодні готовий працювати в повній мірі, проте війна, розв'язана росією, внесла свої корективи. Але ми знаємо, що кожен день нашої роботи робить спільну Перемогу ближчою», - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 листопада, електротранспорт також не вийшов на роботу, щоб не навантажувати систему та дати енергетикам країни більше часу для стабілізації системи.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням