До гумштабу «Центру підтримки бізнесу» у Миколаєві прибуло майже 20 тонн продуктів від німецьких благодійників

До гумштабу «Центру підтримки бізнесу» у Миколаєві прибуло майже 20 тонн продуктів від німецьких благодійників

Черговий великий гуманітарний вантаж надійшов до м. Миколаєва. Зокрема, гуманітарний штаб «Центру підтримки бізнесу» отримав майже 20 тонн продуктів.

Про це кореспонденту СВІДОК.info повідомив керівник центру Артем Ващиленко.

«Ми дуже тішимося, що європейські партнери не забувають про нас і всіляко підставляють плече нашому місту. Хоч зараз Миколаїв поступово втрачає статус прифронтового міста, але допомога, також потрібна жителям звільнених громад, міст та селищ. Ми намагаємося допомогти кожному і радуємо, коли нам сприяють у цьому», - зазначив він.

Наразі продукти розсортують та будуть готувати для доставки та роздачі нужденним. Куди першочергового направлять гуманітарний конвой ще вирішують.

«Тільки недавно ми з нашими волонтерами були у Снігурівці і передавали медикаменти та фільтри для очищення води лікарні. Від побаченого у нас досі шок, адже на деяких вулицях не залишилося ні одного вцілілого будинку, люди з жахом згадують часи окупації. Снігурка один з пріоритетних напрямків для допомоги», - підкреслив пан Артем.

Варто зазначити, що це не останній такий вантаж до Миколаєва – найближчим часом очікується на додаткове надходження гуманітарної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням