В Миколаївському українському театрі продемонстрували «Жіночі пристрасті» провідних акторок

В Миколаївському українському театрі продемонстрували «Жіночі пристрасті» провідних акторок

Закрытие 90-го ювилейного сезона. Напряженный сезон. Бенефисы всех артистов. Шоу, спектакли, 12 премьер.

В Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії підбивають підсумки 90-го ювілейного сезону. На завершення сезону пройшов бенефіс двох провідних акторок театру, заслужених артистів України Людмили Баранової та Ірини Бубенко під назвою "Жіночі пристрасті". 

Загалом, відзначив директор театру Микола Берсон, цей сезон був унікальний, адже насичений цілим зорепадом бенефісів. Бенефіс завжди для акторів це своєрідний карт-бланш, розповідає Микола Семенович. Адже під таких вистав актори можуть спробувати себе в ролях, в яких давно мріяли зіграти.  

Микола Берсон

М.Б.: Бенефис это невысказанное, недочитанное, недосыгранное что-то. И сегодня увидят наших бенефициантов в необычных ролях. В тех, которых они не сыграли, но может быть хотели. Вообще бенефис - это реализация мечты. 

Людмила Баранова вже 42 роки служить глядачам театру та зіграла більш ніж 100 ролей, Ірина Бубенко – близько 50 ролей і всі в знакових виставах різних жанрів. Але цього разу жінки спробували себе в незвичних іпостасях і навіть помінялися ролями. Ірина Бубенко - прекрасна солістка, але на сцені під час свого бенефісу вона виступила в ролі незвичної для себе драматичної акторки. Людмила Баранова - драматична акторка, але їй довелося співати вокальні партії. І все це дійство доповнене вокальними та хореографічними номерами інших акторів театру. На то, це і бенефіс, - посміхається Микола Берсон. А у взаємодії двох заслужених акторок якраз і розкриваються їх жіночі пристрасті та хитрощі, якими вони володіють. 

Але це ще не остаточне завершення сезону, - повідомив Микола Берсон. Це лише початок фінішу. Попереду ще традиційні "Фанфари під завісу" - своєрідний колаж з прем'єр 90-го ювілейного театрального сезону. Їх до речі в цьому році пройшло на сцені 12.

А продовжуватиметься фінал ювілейного сезону в театрі з 2-11 червня.