У Миколаєві стартує ремонт частини проспекту Центрального

У Миколаєві стартує ремонт частини проспекту Центрального

У Миколаєві дорожні будівельники розпочали роботи на пр. Центральному на відрізку від вулиці 3-ї Слобідської до вул. Садової.

Про це у коментарі СВІДОК.info повідомив заступник директора департаменту житлового комунального господарства Артем Сапожник.

«Ремонт проводиться в межах плану проведення ремонтних робіт з поточного ремонту доріг у місті Миколаєві. Конкретно вказана ділянка з поміж того, що вона є центром міста, фактично вона знаходилася у незадовільному стані. З-поміж того, що знаходилась значна кількість ям і вибоїн, там була величезна кількість напливів, що ускладнювало рух транспорту. Відповідно, потребувало вжиття заходів щодо ремонту», - каже він.

Ця ділянка проспекту, якщо її порівнювати з іншими ділянками по парній стороні, була в найбільш занедбаному стані.

«Строки проведення робіт, згідно процедури закупівлі і укладеного договору на цій ділянці дороги, - до 15 червня. При цьому потрібно враховувати, що це фактично магістральна вулиця, там величезний рух транспорту, там знаходиться контактна мережа електротранспорту. Тому основна задача підрядної організації — це не тільки все зробити вчасно і швидко, але і якісно, враховуючи всі ці моменти. Роботи проводяться і, відповідно, постійно контролюються з боку Департаменту житлово-комунального господарства», - зазначив він.

Наразі підрядна організація вже зробила зізнання фрезерування дорожнього покриття. Водіям на вказаній ділянці треба бути максимально уважними.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням