Миколаївські родини з дітьми отримають більше 1000 безкоштовних наборів з гігієною і дитячим харчуванням

Миколаївські родини з дітьми отримають більше 1000 безкоштовних наборів з гігієною і дитячим харчуванням

Родини з дітьми в Миколаєві отримають безкоштовні набори з гігієною та дитячим харчуванням в рамках проекту «СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги». Про це повідомила Агенція розвитку Миколаєва.

Першу партію у 1100 пакунків відповідної допомоги разом із волонтерами вже розвантажили на одному із гуманітарних складів міста.

Допомогу організовано видаватимуть сім’ям з дітьми у складних життєвих обставинах через служби у справах дітей та профільні підрозділи з гуманітарних питань адміністрацій районів міста та міські територіальні центри соціального обслуговування.

«Продовжуємо дбати про найменших миколаївців. Завдяки співпраці з органами опіки і піклування міста, а також органами соціального захисту населення ця допомога найближчими днями буде видана родинам з дітьми в Миколаєві та сім’ям ВПО, які найбільше цього потребують», – каже Євген Гомонюк, комунікаційний менеджер проекту.

До гігієнічного набору увійшли гель для душа, шампунь, вологі серветки, миючий та чистячий засоби, пральний порошок, мило, зубна паста та щітка, туалетний папір і гігієнічні прокладки. До набору з дитячим харчуванням - молочна каша, печиво, дитяче пюре та соки.

Допомогу в рамках проекту #SOSДІТИ придбала ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна.КУ ММР «Агенція розвитку Миколаєва» є інформаційним партнером проекту у Миколаєві.