Миколаїв з робочим візитом відвідали представники «Женевського заклику»

Миколаїв з робочим візитом відвідали представники «Женевського заклику»

У понеділок, 19 червня, до Миколаєва з робочим візитом прибула делегація незалежної міжнародної гуманітарної організації Женевський заклик на чолі з генеральним директором Аленом Делетрозом.

До складу делегації увійшли керівник з питань глобального залучення Олександр Мунафо, директор представництва організації в Україні Девід Маріано та координатор із залучення Олександра Кочергіна.

У рамках візиту відбулась зустріч із заступником начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Миколою Маріновим.

Під час зустрічі сторони обговорили роботу даної організації на території Миколаївської області та подальші напрями співпраці з метою покращення захисту цивільного населення в умовах війни.

Микола Марінов зазначив, що підтримка безпекової ситуації у місті та області завжди була одним із пріоритетних напрямків роботи місцевої влади.

«Ми повинні забезпечити наше населення відповідним рівнем знань на навичок задля їх захисту в найскладніших ситуаціях, які можуть виникнути в умовах війни. Впевнений, що наша співпраця допоможе досягти цієї мети», - додав він.

Нагадаємо, що «Женевський заклик» – це міжнародна недержавна гуманітарна організація, яка працює над покращенням захисту цивільних осіб у збройних конфліктах. «Женевський заклик» зосереджує свої зусилля на захисті дітей від наслідків збройних конфліктів, забороні сексуального насильства і гендерної дискримінації, захисті медичних місій та забороні використання протипіхотних мін під час військових дій.