Новий електротранспорт: невдовзі Миколаїв отримає ще 4 нових тролейбуси

Новий електротранспорт: невдовзі Миколаїв отримає ще 4 нових тролейбуси

Невдовзі до Миколаєва прибудуть ще 4 нових тролейбуси «Дніпро». Ще три аналогічних одиниці електротранспорту вже знаходяться на території підприємства.

Про це кореспонденту СВІДОК.info повідомив керівник КП «Миколаївелектротранс» Юрій Сметана.

«У нас є погоджений лист від постачальника, про постачання в наступних кількості: 3, 4, 3. Тобто після 3 отриманих тролейбусів ми повинні зробити йому плату за ці тролейбуси і також ті запасні частини, які були завезені на підприємство. Ми вже на сьогодні подали вибірку чекаємо надходження фінансування з Європейського банку реконструкції і розвитку. Відповідно до кредитної угоди, коли кошти буде зараховано, то ми день в день маємо поміняти євро на гривню та перерахувати постачальнику. На наступний день після отримання коштів він відправляє наступну партію у кількості 4 одиниць», - зазначив він.

Терміни поки точно не називають, адже все залежить від фінансування партнерів.

«Були випадки, коли вони надавали нам транш протягом тижня й були випадки, коли процес розтягувався до 3 тижнів тому. Ми кожного дня з ними спілкуємося, тому ми очікуємо. Постачальник, готовий, тролейбуси готові, зібрані і готові до відправки», - підкреслив Юрій Сметана.

Нові тролейбуси, які отримав «електротранс», наразі проходять технічний огляд, процедуру оформлення та брендування.