«Пліч-о-пліч з українським народом»: в Миколаєва пройшов заключний захід соціальної ініціативи

«Пліч-о-пліч з українським народом»: в Миколаєва пройшов заключний захід соціальної ініціативи

В Каштановому сквері пройшла заключна акція соціальної ініціативи «Пліч-о-пліч з українським народом». Її приурочили до Міжнародного дня біженців. Ініціатори кажуть, що ставили собі за мету висловити вдячність всім, хто допомагав українцям у сьогоднішній непростий час.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

В середмісті Миколаєва пройшов заключний захід  соціальної ініціативи «Пліч-о-пліч з українським народом: країни, що прихистили наших громадян». Її автори ставили собі за мету висловити вдячність та шану європейським друзям за готовність простягти руку допомоги  українцям, які протистоять жорстокому та безжальному ворогові.

Організаторами проекту стали Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека та Громадська спілка «Рада національних товариств Миколаївської області». Починаючи з квітня було проведено низку заходів, спрямованих на ознайомлення городян і гостей міста з історією та культурою країн, що прихистили та надали різнобічну допомогу нашим громадянам.

Заключний захід соціальної ініціативи пройшов у Каштановому сквері на вулиці Соборній. Містянам представили концертну програму та фотовиставку, а всі бажаючі могли долучитися до створення тематичного полотна «Дружба народів» на якому можна було написати слова вдячності та побажання швидкої перемоги нашій країні.