У «Миколаївелектротрансі» тривають перевірки щодо укриттів: підприємство подало до суду

У «Миколаївелектротрансі» тривають перевірки щодо укриттів: підприємство подало до суду

Вчора, 27 червня, на комунальному підприємстві «Миколаївелектротранс» за результатами раніше проведеного аудиту працювали співробітники бюро економічної безпеки. 

Про це повідомляється на сторінці підприємства.

Під час роботи було передано документацію, яка пов'язана з укладанням та виконанням договору на встановлення зупинок-укриттів у Миколаєві. 

«У той час, коли по всій країні проводиться перевірка всіх бомбосховищ та укриттів, й більшість з них у незадовільному стані, то зупинки-укриття, встановлені комунальним підприємством «Миколаївелектротранс», були готові ще наприкінці минулого року й всі 14 одиниць були розміщені на зупинках громадського транспорту. Ще задовго до того, як з цього питання почали системно працювати», - йде мова у повідомленні.

Зазначається, що закупівлю зупинок-укриттів вже перевіряли працівники Південного офісу Держаудитслужби у Миколаївській області. У своєму акті вони не знайшли порушень процедури проведення закупівлі й виконання договору з боку комунального підприємства.

«Проте «виписали» непідтверджених взаєморазрахунків між постачальником і їх контрагентами на суму понад 5 мільйонів гривень саме на комунальне підприємство. За такі висновки нами подано позовну заяву до Миколаївського адміністративного суду, перше засідання з розгляду цього питання відбудеться 17 липня, куди ми також запрошуємо представників всіх засобів масової інформації, які цікавляться цією темою. Те, що відбулося сьогодні, це продовження цієї історії. Але ми готові прозоро та відкрито відстоювати свою законну позицію, не зважаючи на всі обставини».

Наразі підприємство змушено доводити, що містяни заслуговують на безпечні та комфортні зупинки-укриття, але готові працювати в цьому напряму.