В Миколаєві багатостраждальні ялинки на проспекті Центральному спиляли під корінь

В Миколаєві багатостраждальні ялинки на проспекті Центральному спиляли під корінь

Ялинок на пр. Центральному перед фасадом магазину більше немає: їх спиляли під корінь. Про це повідомили читачі СВІДОК.info.

Нагадаємо історію цих дерев, що стала скандальною у Миколаєві. Раніше у приміщенні на перетині пр. Центрального і вул. Перша Слобідська розташовувалось відділення ПриватБанку. В той же час там з'явились невеличкі ялинки. Але згодом банк виїхав, а простір орендувала херсонська броварня. Ще до відкриття магазину пива верхівки ялинок спиляли, щоб було краще видно фасад.

Тоді ця історія набула розголосу. Власники броварні пообіцяли, що висадять нові дерева. Але згодом магазин змінив адресу, таобіцянку щодо ялинок так і не виконав. Власники магазину зазначили, що зверталися до Департаменту ЖКГ з приводу висадки ялинок, але їм, начебто, відмовили. Тоді вони натомість висадили дерева та кущі біля військової частини на в'їзді до Миколаєва.

Весь цей час приміщенні ніким не було зайняте, але кілька днів назад в ньому знов була помічена активність: фасад пофарбували, всередині змінюють радіатори. А сьогодні, 3 липня, місцеві мешканці відзначили, що ялинок більше немає на звичному місці — їх спиляли під корінь. Хто і навіщо це зробив — наразі невідомо.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням

 

Читайте також: