Спорт - сила: у Миколаєві відбувся чемпіонат міста з єдиноборств

Спорт - сила: у Миколаєві відбувся чемпіонат міста з єдиноборств

1-го та 2-го липня у Миколаєві на базі дитячо-юнацької спортивної школи з єдиноборств пройшов Чемпіонат міста з бойових видів спорту. 

Про це йде мова  у сюжеті телеканалу «МАРТ».

Територія та інфраструктура цього закладу після початку повномасштабного вторгнення декілька разів піддавалась обстрілам з боку російських військ. Проте, завдяки роботі відданого своїй справі колективу, дуже швидко вдалось відновити споруди, продовжити тренувальний процес і, нарешті, провести такі довгоочікувані змагання.

Чемпіонат міста Миколаєва з єдиноборств має давні традиції, тож не дивно, що знов привернув до себе багато уваги. На змаганнях серед глядачів можна було побачити багато відомих особистостей, чемпіонів які колись починали свій шлях, в тому числі і у цьому залі. Як завжди вітав присутніх заслужений тренер України з боксу, президент федерації Миколаївської області з кікбоксингу WAKO Микола Петрович Хаджіогло. Підчас відкриття змагань присутні вшанували пам’ять захисників які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Спочатку свою майстерність глядачам демонстрували представники безконтактного виду кікбоксінгу, де під музичний супровід демонструються техніки з акробатичними елементами та різними видами зброї, з особливою увагою за представницями цього виду спорту слідкувала начальниця управління у справах фізичної культури та спорту миколаївської міської ради Ірина Бондаренко. Вона ж і нагороджувала переможців. Ну, а далі, розпочались поєдинки у контактних видах кікбоксингу. Приорететом кик – лайта є техніка, швидкість та точність, сила удару обмежується. В лоу-кік сила удару сильніше. Запекли протистояння, яскраві емоції — все це було у перший день змагань. У другий день додались ще двобої з MMA та змагання з кіокушинкай. Що до MMA, цей вид є профільним для старшого тренера відділення змішаних єдиноборств Андрія Мавродієва, який розповів нам про діяльність свого відділення.

Представники відділення ММА в складних умовах не тільки тренуються, а й здобувають нагороди для Миколаєва. В цьому році завдяки зусиллям тренерів та керівництва школи змогли взяти участь у чемпіонаті України 24 спортсмени від Миколаївщини. Миколаївська дитячо-юнацька спортивна школа з єдиноборств чекає на нових вихованців. Школа готова проводити набір, має для цього всі умови.