«Служба безпеки України»: на кордоні Миколаївщини та Херсонщини провели спецпогашення нової марки та конверту

«Служба безпеки України»: на кордоні Миколаївщини та Херсонщини провели спецпогашення нової марки та конверту

Компанія «Укрпошта» представила поціновувачам продукції нову поштову марку та конверт, присвячені Службі безпеки України.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Зазначимо, що церемонія спецпогашення відбулася сьогодні, 26 липня, на кордоні Миколаївської та Херсонської областей. Дана марка завершує серію «Слава Силам оборони і безпеки України!».

«З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Служба безпеки України стала важливою складовою Сил оборони, здійснюючи вагомий внесок у нашу перемогу. Контррозвідка Служби безпеки України активно працює на першій лінії фронту, у прифронтових районах, окупованих територіях, викриваючи диверсантів та ворогів. Бійці  Служби Безпеки беруть активну участь у найгарячіших точках війни від острова Зміїний до Бахмута», - зазначили під час заходу.

До президії, яка провела урочисту процедуру спецпогашення марки, увійшли начальник УСБУ в Миколаївській області бригадний генерал Дмитро Нєвєдров, начальник УСБУ в Херсонській області полковник Артем Борисевич та директор Миколаївської та Херсонської дирекції АТ «Укрпошта» Єгор Косоруков.

«Під час повномасштабного вторгнення області об'єднались та здобували перемогу над російськими окупантами. Наші спецпризначенці СБУ щодня залучені в складних операціях, в найгарячіших точках. Погашення сьогоднішньої марки стає символом, коли СБУ наближує нашу перемогу. СБУ - це безпека держави, безпека нашого народу. Нехай ця марка стане символом сили, безпеки та незламності», - сказав начальник УСБУ Миколаївщини Дмитро Нєвєдров.

Тираж поштової марки складає 1 075 000 примірників. Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.

«Я вдячний нашим хлопцям та дівчатам, які боронять країну, знищують окупанта та наближають перемогу. Я завжди за те, щоб ми продовжували підтримувати ЗСУ. Продовжуємо донатити та робимо все, щоб знищити окупанта!», - зазначив Єгор Косоруков.

На погашення марки та конверту запросили представників спецпідрозділу «А» СБУ, які також залишили свої  позивні на конвертах. Зазначимо, що ці бійці брали участь у визволенні частини Херсонщини.

Загальний тираж конверту  першого дня складає 50 тис. екземплярів. На конверті «першого дня»  зображено 5 бійців різних підрозділів та собака, яка також активно допомагає в наближенні довгоочікуваної перемоги над рашистами. В нижній частині художнього конверта зображено танкові війська, які йдуть у наступ. На зворотній стороні конверта надрукована коротка історична довідка про  створення поштової марки.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням