У Миколаєві унікальне містечко DreamCity святкує свій шостий день народження

У Миколаєві унікальне містечко DreamCity святкує свій шостий день народження

Сьогодні, 27 липня, святкує свій 6-ий день народження унікальне містечко DreamCity. Розташоване в обласному краєзнавчому музеї.

27 липня 2017 року в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї відбулось відкриття виставки «Світ в мініатюрі: Миколаїв залізничний», згодом змінився контент виставки і назва.

«DreamCity: світ в мініатюрі» - це макет уявного міста мрії, у якому є все: залізниця з вокзалом, тунелями, депо, тепловоз і паровоз, для заправки якого є вугільний склад; на скелях розкинувся старовинний замок, збудований в XIII-XV ст.; під горою – приватний сектор з садами, городами, теплицями, магазинами, ресторанами; в промисловій зоні розташовані шахта, механічний завод, газгольдери, а для відпочинку мешканців уявного міста є луна-парк», - зазначили в музеї.

DreamCity став улюбленим місцем для багатьох відвідувачів (особливо для хлопчиків віком від 5 до 50 років). Ще два роки тому були великі плани по розширенню виставки, створенню нових локацій... Та війна все зіпсувала.

Співробітники музею та всі поціновувачі містечка дякують авторам виставки Андрію Шинкаренку, Анатолію Смишляєву, Леоніду Фисенку за шедевр, який вони створили, і який став перлиною музею.

Нагадаємо, що під час війни відомий макет Dream City поповнився новими локаціями. Про це можна прочитати в матеріалі СВІДОК.info.