Внаслідок ДТП у центрі Миколаєва госпіталізовано п'ять людей: з них троє дітей

Внаслідок ДТП у центрі Миколаєва госпіталізовано п'ять людей: з них троє дітей

ГУ ГСЧС України в Миколаївській області уточнило інформацію по травмованим внаслідок ДТП в центрі Миколаєва.

Повідомляється, що за вже підтвердженими даними з місця аварії до дитячої лікарні доправили трьох дітей віком 2, 9 та 12. Двоє дорослих наразі знаходяться у лікарні швидкої медичної допомоги. Точна інформація стосовно кількості постраждалих дітей та дорослих наразі встановлюється.

Також на місці події лікар пункту охорони здоров'я аварійно-рятувального загону спеціального призначення надавав домедичну допомогу постраждалим внаслідок аварії.

Нагадаємо, вдень 10 серпня в Миколаєві на перетині вулиць Великої Морської та Маріупольської сталася ДТП з участі автомобіля «ЗАЗ Таврія» та мікроавтобусу «Фольксвагену Транспортер».

За наявною інформацією, водій «Таврії» рухався по Маріупольській, попередньо, на зелений сигнал світлофора. Водій мікроавтобуса їхав по Великій Морській в бік Садової, виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофору та врізався у легковик.

Внаслідок ДТП конструктивними елементами авто заблокувало пасажирів та водія легковика. На місце негайно прибули рятувальники, які деблокували постраждалих та передали їх медикам.