До Миколаєва прибув унікальний поїзд-кухня «Food Train»

До Миколаєва прибув унікальний поїзд-кухня «Food Train»

У середу, 27 грудня, до Миколаєва прибув унікальний Food Train - поїзд-кухня, розроблений за проєктом «Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia» та за підтримки The Howard G. Buffett Foundation. 

Основна мета такого проєкту – підтримати українців на деокупованих територіях, в містах, наближених до зони ведення бойових дій та які можуть страждати через проблеми з логістикою й постачанням продуктів, зумовлені війною.

Зустрічали поїзд на залізничному вокзалі Миколаєва директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Корольов та жителі міста.

У рамках події команда кухарів приготувала для мешканців Миколаєва близько 250 порцій вівчарського пирога з мʼяса та картопляного пюре, а також різдвяну кутю. 
Для маленьких містян команда організувала святковий захід за участі аніматорів. Наприкінці заходу дітлахи отримали святкові подарунки.

«Робимо це, щоб навіть у прифронтових містах маленькі українці відчули подих свята», - зазначають представники АТ «Укрзалізниця» на своїй сторінці у Фейсбук.