У Миколаєві під час концерту гурту «Курган і Agregat» на благодійному аукціоні зібрали більше 200 тис.грн. для ЗСУ

У Миколаєві під час концерту гурту «Курган і Agregat» на благодійному аукціоні зібрали більше 200 тис.грн. для ЗСУ

У Миколаєві в неділю, 25 лютого, відбувся концерт українського хіп-хоп гурту «Курган і Agregat».

Як зазначалось в анонсі заходу, гурт за весь час повномасштабного вторгнення не давав концертів та не випускав нових пісень, але активно волонтерив та збирав гроші на допомогу армії.

Зараз же артисти все ж відправились у всеукраїнський тур, щоб, знову ж таки, допомогти ЗСУ, адже 100% коштів від квитків хлопці передають нашим військовим.

Варто відзначити, що зал КХ «Юність» в цей вечір був заповнений приблизно на половину. Але миколаївці не скупились на оплески та теплі емоції, підспівуючи під свої улюблені треки.

Учасники гурту під час концерту робили дві паузи, в яких розігрували лоти на благодійному аукціоні. Так, миколаївці купили книгу голови МЗС України Дмитра Кулеби з його підписом за 35 тисяч гривень, килимок з логотипом гурту за таку ж ціну, а унікальний ніж з гравіюванням «Сільська драка в Миколаєві» — за 47 тисяч гривень. Також з аукціону було продано футболки і можливість вийти на сцену під час виступу артистів.

Наприкінці миколаївці ще раз проявили свою згуртованість, коли молодий хлопець за 25 тисяч гривень подарував своє право проспівати пісню з гуртом на сцені українському захиснику з Херсонщини.

Загалом тільки з благодійного аукціону в цей вечір було виручено більше 200 тисяч гривень.

Як повідомили «Курган і Agregat», за ці грошу придбають дрони для розвідників та комплекс міні-шар для бійців, що воюють на Запорізькому напрямку.

На жаль, не обійшлося під час концерту без «привіту» від російських окупантів — пролунав сигнал повітряної тривоги і виступ довелось перервати. Але після відбою артисти продовжили дарувати свої пісні миколаївцям. Наприкінці вечора всі охочі могли поповнити банку, кошти з якої також підуть військовим.