Оновлення скверу «Вітрильний»: У Миколаєві відзначили студентів, які представили найкраще концептуальне рішення реконструкції

Оновлення скверу «Вітрильний»: У Миколаєві відзначили студентів, які представили найкраще концептуальне рішення реконструкції

Сьогодні, 1 березня, у приміщенні Офісу відновлення та розвитку Миколаєва відбулося урочисте нагородження студентів Миколаївського фахового будівельного коледжу, які розробили концептуальні рішення реконструкції скверу «Вітрильний». Про це повідомили в Агенції розвитку міста.

Нагадаємо, з 15 січня по 2 лютого в Миколаєві відбувся зимовий воркшоп з розробки концептуальних пропозицій реконструкції скверу «Вітрильний».

У рамках заходу студенти були об'єднані у три групи, кожна з яких працювала над своєю концепцією реконструкції скверу. Вони виявили високий рівень професійності та творчості, представивши оригінальні та інноваційні ідеї.

Найкраще концептуальне рішення реконструкції скверу «Вітрильний» розробила II група студентів, а саме: Альона Григор’єва, Тетяна Урсалова, Максим Нечипоренко та Ярослав Макушин.

Студентам вручили сертифікати для участі в трендовому онлайн-курсі Julies Data «ГІС у просторовому плануванні», який допоможе розширити їхні знання та навички у сфері міського планування.

Також відомий канадсько-данський міський дизайнер і експерт із міської мобільності Мікаель Колвілл-Андерсен подарував студентам книгу «45 ідей для українських міст. Та будь-якого іншого міста світу» видавництва СANactions. У книзі описано довгий перелік чудових ідей для розвитку українських міст, запропонованих групою міжнародних експертів.

Зазначимо, що цю ініціативу вдалося реалізувати завдяки спільним зусиллям Департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради та Агенції розвитку Миколаєва за фінансової підтримки організації DVV International Ukraine та за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини.